T.O.M. Touch of Matrix

Touch of Matrix kwam op mijn pad in 2010. In 2005 ben in begonnen met de Reiki methode en in 2008 Reconnective Healing. Met toepassen van beiden heb ik ervaring opgedaan en heb ik het ook met veel plezier en toewijding uitgevoerd. We zitten in een sneltrein wat betreft de ontwikkeling van healing.
Toen ik in 2010 op een beurs mensen zag werken met Touch of Matrix was ik over wat ik zag zeer verrast. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Na zelf een behandeling te hebben gehad was ik ervan overtuigt van wat T.O.M. met je doen kan. Al na één behandeling!

Net als RH werkt TOM vanuit licht en informatie. Wij mensen bestaan uit trillingen. Het werken met en ervaren van de T.O.M. methode is een belevenis op zich omdat het vanuit het zuiver bewustzijn ("ware ik") van mij en de cliënt tot stand wordt gebracht. Er komt een trilling (licht en informatie) op gang waar bij het zelfgenezend vermogen, wat ieder van ons heeft, in gang gezet wordt. Dat kan een specifieke klacht zijn, maar ook algemeen. In enkele gevallen worden er eerst andere blokkades aangepakt voordat de specifieke klacht aan de beurt is.
Touch of Matrix™ is een methode die vanuit je "WARE IK" werkt. Daar gebeuren de wonderen.
Omdat in je "WARE IK" de antwoorden opgeslagen liggen is het niet noodzakelijk te weten waar de oorzaak van de blokkade ligt. Dit is redelijk uniek en daarom is Touch of Matrix breed inzetbaar. De cliënt wordt behandeld op een diep niveau en er worden in korte tijd grote resultaten behaald. Heling en genezing liggen letterlijk en figuurlijk binnen handbereik.

Mensen ervaren snel dat ze helemaal leeg zijn in hun hoofd en dat gaat super snel.
Als je er dan nog bewustzijn en de wet van aantrekking aan toevoegt kun je spectaculaire veranderingen beleven.

Stap eens over je grenzen heen en laat de mogelijkheden die er voor jou zijn tot je komen.
Geloof het, de mogelijkheden zijn ongekend...

Het gaat over bewust worden van een klacht, verbinden en loslaten. Na het bewust worden en verbinden reageer je hier op. Het meest komt voor draaiende bewegingen maken en/of het gevoel van zware benen hebben. Hier begint het proces van verwerken en loslaten. Je bent de hele behandeling helder van geest en normaal aanspreekbaar.

Touch of Matrix is zo effectief omdat het werkt op het aller diepste niveau, je WARE IK.
Van hieruit kun je jezelf immers verbinden met alle informatie.

Touch of Matrix kan overal voor ingezet worden.
Naast de oorzaak wordt ook alles wat er mee te maken heeft getransformeerd.

Dat wat er mag helen gebeurt! Wat niet mag wordt niet geactiveerd.
Ons zuiver bewustzijn ("ware ik") regelt dat.
Omdat we werken vanuit ons zuiver bewustzijn is er al gauw een ontspannen sfeer waar tijdens de behandeling ook gelachen kan worden om wat er gebeurt. Een ervaring op zich. Ik ben verschrikkelijk enthousiast over wat ik al heb mogen beleven dat ik iedereen met een klacht, welke dan ook, wil zeggen, denk er niet over na, maak een afspraak, beleef het en deel je ervaring(en) met anderen.
Meer informatie treft u aan op www.touchofmatrix.nl

Tel. nr. 06 54 33 1561 of per email via de button contact.

NB: Dit is geen vervanging van medicijnen, arts of specialist!

Ine Lichtenberg
`´Kathleen`´
Elzenstraat 14-20
7556 DK Hengelo OV